Alles van World Nautic Center

Alle sites van World Nautic Center

World Nautic Center is uw partner voor alles op het gebied van watersport en waterveiligheid. Met 15 jaar ervaring, certificering en snelle orderverwerking is uw bestelling bij ons in juiste handen.

Sluiten
Grote winkel in Nederland
Same day delivery
Alles op voorraad
Geen verzendkosten boven de €50,-
Voor 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis
30 dagen op zicht
Over ons
Neem gerust contact met ons op!

Contact informatie World Nautic Center

About

World Nautic Center is opgericht in 2002 en sindsdien gestart met het actief aan de man brengen van de mooiste en meest functionele watersport artikelen. Zo zijn we al bijna 14 jaar dealer van het innovatieve merk JOBE en zijn we net als het merk hard gegroeid binnen de Europeese landsgrenzen. En zetten we elk jaar weer onze goals om steeds meer mensen het water op te krijgen op het juiste moment en met de juiste producten. Daarom mag je ook van ons verwachten dat wanneer je onze winkel (online & offline) bezoekt we altijd hebben wat je zoekt. Onze specialisten zijn erg actief met de producten en gebruiken al deze kennis om jou als klant het beste te adviseren en de producten te presenteren.

Alles voor jou

Bovenaan elke doelstelling staat gedrukt "alles voor de klant" Wat we ook willen en wat we ook doen we het voor jou.! Jij wilt het op jouw moment aanschaffen dus zullen we ook zorgen dat op jouw moment de producten beschikbaar zijn, en zo ook wil jij op jouw moment advies dus zijn we 6 dagen in de week voor jou beschikbaar.

gepassioneerd

Als we ons World Nautic Center team moeten kwalificeren dan is "gepassioneerd" het juiste woord. Heerlijk vinden we het om met vol passie in de watersport actief te zijn. Elke dag is het weer een feest om onze doelstelling "Alles voor de klant" bezig te zijn.

Persoonlijk

Wij kennen en waarderen jou als klant, heb je één van ons gesproken voordat je jouw aankoop maakte en advies gesprek wilde? Wij weten zeker dat als je weer komt het net zo gezellig en vrijblijvend zal zijn als de eerste keer. Waarom? Nou wij denken dat succes niet bij ons ligt maar bij jou en wij denken door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen we zeker tot het beste resultaat komen.

Telefoon: 0184-760020

Vanuit het buitenland: +31 184-760020

Adres:

Prisma 73, 3364DJ Sliedrecht
(recht tegenover de Praxis en Intratuin XL vestigingen) en gratis parkeren voor de deur.

Bekijk de complete collectie in onze winkel!

Prisma 73, 3364 DJ Sliedrecht

Persoonlijk advies6 dagen per week open
Contact

Prisma 73 3364 DJ Sliedrecht

Telefon: 0184 - 76 00 20

Fax: +31 (0) 184 - 89 02 01

E-Mail: [email protected]

Contact

X