* incl. BTW
** Mits op voorraad

TOP 3
EVO

 

Jobe EVO binding

Creëer jouw unieke combinatie

Bekijk alle
Evo wakeboardbindingen
in onze winkel!

Kom langs

Alles over de Jobe EVO wakeboardbinding!

De Jobe EVO wakeboardbinding, is niet alleen de meest revolutionaire binding, maar ook nog eens de meest persoonlijke wakeboardschoen die er is. De binding wordt samen gesteld uit 3 losse compartimenten zodat je alles gemakkelijk naar jouw wens samenstelt! Kies bijvoorbeeld voor een stijve EVO sneaker voor een directe reactie of juist een lekker soepele schoen. Pak daarbij een neutrale zwarte skin, of juist een uitgesproken en knalgroene. Tot slot de kleur van de EVO binding nog bepalen en klaar. Omdat de binding en skin geschikt zijn voor verschillende maten sneakers is het geen probleem om jouw set te delen met andere. Slechts een kwestie van een sneaker in een andere maat kopen en de set wordt geschikt voor vrienden of familie. Deel de fun, deel de Jobe EVO!

Bekijk de movie hieronder en zie hoe eindeloos de mogelijkheden zijn!


Advies over de Jobe EVO wakeboardbinding

EVO wakeboardsneaker

Maatadvies Jobe EVO wakeboardbinding

De Jobe EVO wordt samengesteld uit verschillende compartimenten. In de maattabel zie je welke maten er voor jou geschikt zijn. Daarnaast vindt je hier een demofilmpje over hoe de bindingen gemonteerd moeten worden. Zo weet je zeker dat jouw binding helemaal perfect gemonteerd wordt op het wakeboard. Maar genoeg over theorie, bestel de binding vandaag nog en wij gaan ervoor zorgen dat je deze morgen al in huis hebt. Zo haal ook jij het maximale uit je wakeboardseizoen!


Persoonlijk advies over
de Jobe EVO wakeboardbinding?

Kom langs

Twijfel of vragen over de EVO?

Wanneer je niet zeker bent of de wakeboardbinding op board past, welke maat je moet hebben of alle overige vragen wil je antwoorden. Onze klantenservice staat daarom 6 dagen per week voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Bel of mail met ons zodat wij jou kunnen helpen met het maken van de beste keuzes. Bovendien staan onze productspecialisten ook in de winkel voor je klaar! Hier kun je vertrouwen op goed en persoonlijk advies, de mogelijkheid om te passen en de Jobe EVO wakeboardbinding direct aan te schaffen. Zo hoef je niet langer te wachten om met deze topschoen het water op te gaan.