Impactshields

Jobe impactshield kopen? Voor heren dames en kinderen hebben we de mooiste impactshields die je beschermen bij harde valpartijen
impactshield heren

impactshield
heren

zwemvesten dames

Impactshield
dames

zwemvesten kinderen

Impactshield
kinderen


Bekijk de impactshields
in onze winkel!

Kom langs

Impactshield kopen?

Impactshields zijn zwemvesten die goed beschermen bij harde valpartijen en ervoor zorgen dat de harde klap wordt opgevangen door de speciale bescherm elementen in het vest. Impactshields worden daarom veel gebruikt bij het wakeboarden op een kabel of tijdens kietsurfen en in alle andere gevallen waarbij je hard op het water terecht kan komen. Het advies bij het kopen van een impactshield is dat deze strak rondom het lichaam gedragen moet worden, hiermee zorg je ervoor dat bij de de val op het water de druk goed over je lichaam wordt verdeeld.

Jobe impacthields zijn de meest trendy impactshields die je super mooi kan combineren met je jobe wetsuit. 100% top kwaliteit en de garantie op de beste pasvorm. Bestel daarom jouw jobe impactshield vandaag nog of kom langs in onze shop waar alle modellen op jou liggen te wachten om bekeken en gepast te worden!

Zwemvest of Impactshield?

advies impact shields

Impactshields

Impactshields zijn vesten met minder drijfvermogen waardoor je waterpositie wat lager is. In de regel worden deze daarom niet achter de boot gebruikt maar alleen voor het wakeboarden op de kabel.

Bekijk impactshields
advies zwemvesten

Zwemvesten

Zwemvesten zijn 50N gecertificeerde drijfvesten die je aan de wateroppervlakte houden. Hierdoor zijn deze perfect te gebruiken als ondersteuning tijdens het waterskiƫn, wakeboarden of bijvoorbeeld snorkelen.

Bekijk zwemvesten

maatadvies impactshields

Meten is weten

Omdat een impactshield in het water niet op mag kruipen, is het belangrijk de juiste maat te bepalen. Houd hiervoor de borstomvang over de tepel gemeten aan.

Hulp nodig?
advies reddingsvest

Let op!

Bij de aanschaf van een kinderreddingvest, dus met een kraag, is het zeer belangrijk om de juiste maat te nemen. Dus niet af te wijken van het voorgeschreven aantal KG's.

Reddingsvesten met een kraag zullen je kind ten alle tijden op de rug draaien met het hoofd vrij van water. Zo is je kind ook veilig bij paniek of in geval van buiten bewust zijn.


Dč specialist in impactshields!

Nog niet helemaal zeker van het juiste model impactshield of de maat? Kom dan langs in onze impactshield shop waar we een ruim assortiment impactshields voorradig hebben. Daarnaast staat er een team van experts voor je klaar om je van het beste advies te voorzien. Zo weet je zeker dat je altijd met het juiste product de deur uit loopt. Heb je, je ideale vest al wel gevonden? Fantastisch! Bestel deze dan gemakkelijk online of kies voor de mogelijkheid om hem af te komen halen in de winkel. Om je watersportoutfit echt compleet te maken hebben we perfect matchende wetsuits - rash guards en boardshorts. Creëer, stel samen en inspireer met de complete watersport-outfits op Jobe.nl!