2015 aftermovie

Bekijk de 2015 aftermovie van het jobe fusion of fun evenement te maurik. Het was weer een flinke klus om te organiseren maar jullie reacties waren hartverwarmend!
dit jaar gemist?hou onze site in de gaten en wie weet tot volgend jaar op het evenement of kom eens langs in de winkel


 

Jobe Fusion of Fun Tour - 13 juni > 9.00 > 17.00 uur - watersportvereniging Maurik

Alweer de 6e editie van JOBE FUSION OF FUN! is geweest, we kunnen terugkijken op een prachtige dag met veel bezoekers. Binnenkort staan de foto's online! hou de site scherp in de gaten.

Boating > Tijdens de Fusion of Fun dag varen er in Maurik diverse speedboten, waarachter je kunt wakeboarden, waterskiŽn, mono-skiŽn en uiteraard ook funtubes kunt testen.
PWC > Volledig ingerichte stand met diverse PWC artikelen -(alles voor je waterscooter of jetski uitrusting)
Sup > Er worden SUP-Clinics gegeven waar bezoekers op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met deze populaire manier van watersporten
Wake Park Vanaf het balkon of het strand kunt u genieten van professionele demo's en fantastische tricks van een Jobe team Rider.

Kortom, de Fusion of Fun dag is ťťn van de meest toonaangevende evenementen in de boating scene, een dag vol activiteiten op het water waar plezier voorop staat!
Vergeet je zwembroek / wetsuit niet wij verzorgen de boten en de spullen!

Aanmelding gesloten!

Locatie
De unieke locatie aan het water zorgt ervoor dat ook niet-watersporters een gezellige dag beleven. Er is een mooie kantine waar lekker gegeten en wat gedronken kan worden en een DJ die mede zorgt voor de gezellige sfeer.
Het volledige adres van Waterskivereniging Maurik is: Rijnbandijk 40 4021 GH Maurik. (te herkennen aan grote JOBE beachvlaggen bij de ingang)

Verkoop
Uiteraard is er ook een shop aanwezig waar een groot gedeelte van het assortiment te koop is. Op de fusion of Fun dag zijn een aantal Jobe-experts aanwezig die al je vragen over de producten kunnen beantwoorden.

Niet wachten tot 13 juni om de JOBE collectie te bekijken? Kom dan naar onze winkel in Sliedrecht die de hele week geopend is! (ma t/m vrij 9.00 - 18.00 uur, za 9.00 - 17.00 uur) of bestel online op JOBE.nl en ontvang het product de volgende dag in huis.

Partners
Om het event tot een succces te maken hebben we de partners: TRAILER BOOT. - BOARD ACADEMY (leukste wakeboardschool van nederland) - YAMAHA WATERSCOOTERS

Facebook
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Fusion of Fun dag in Maurik, kijk dan op https://www.facebook.com/jobenl.


Graag tot 13 juni!

Vriendelijke groet,

Het team van World Nautic Center!