Alles van World Nautic Center

Alle sites van World Nautic Center

World Nautic Center is uw partner voor alles op het gebied van watersport en waterveiligheid. Met 15 jaar ervaring, certificering en snelle orderverwerking is uw bestelling bij ons in juiste handen.

Sluiten
Grote winkel in Nederland
Same day delivery
Alles op voorraad
Geen verzendkosten boven de €50,-
Voor 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis
30 dagen op zicht

Openingstijden:

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Corona-maatregelen World Nautic Center

Omdat het water een van weinige overgebleven plaatsen is waar je, met gebruik van het gezonde verstand, nog vrijuit kunt recreeren, hebben we besloten onze winkel ruimer open te houden. Wel zullen we dit anders invullen dan tijdens een normaal watersportseizoen. Dit om ervoor te zorgen dat zowel jullie als klanten alsook wij als personeel in goede gezondheid thuis komen. Hieronder in het kort de verzoeken en verder naar beneden kun je terugvinden hoe we hier invulling aan geven.

* Kan de aankoop ook op afstand? Onze experts zitten klaar om je op alle mogelijke manieren te helpen, dit zijn nog meer mogelijkheden dan tijdens een normaal watersportseizoen

* Als je naar de winkel komt, kom dan zo veel mogelijk met alleen de personen die daarbij moeten zijn om bijvoorbeeld te passen

* Om de toeloop te coordineren willen we je vragen om van te voren even een afspraak in te plannen met een van onze experts. Ook zonder afspraak meer dan welkom, maar dan heeft u kans even te moeten wachten. Of bel ons even dat u weet of het druk is op dat moment.

* Wij controleren de afstand van 1,5m actief en spreken mensen erop aan wanneer dit niet in acht gehouden wordt. Uiteraard mag je ons daar anders om ook in aanspreken

* Sociaal en gezellig, dat is hoe we het liefst met onze klanten om gaan. In de winkel zal dit helaas een iets soberdere invulling krijgen.

Kan de aankoop ook op afstand?

Onze experts zitten klaar om je op alle mogelijke manieren te helpen, dit zijn nog meer mogelijkheden dan tijdens een normaal watersportseizoen Het is vanaf nu mogelijk om video advies bij ons in te winnen. Dit kan door ons te bellen op 0184447770 voor een afspraak of een mail te sturen naar [email protected] . Verder verzekeren we je dat we je op de reguliere manieren, dus via mail, chat en telefonisch een goed advies kunnen geven ongeacht wat je zoekt. Doordat we alleen met mensen werken die kennis hebben van de watersport stellen we je de juiste vragen om een passend advies te geven. Voor de Jobe producten geldt dat er de optie is om een catalogus aan te vragen, dit kan via [email protected] . Deze zullen we dan per post naar je versturen en contact met je opnemen zodra deze bij je binnen is. Mocht je op een andere manier met ons in contact willen komen, maar staat die optie er niet tussen? Laat het ons weten zodat we met je mee kunnen denken.

Als je naar de winkel komt, kom dan zo veel mogelijk met alleen de personen die daarbij moeten zijn om bijvoorbeeld te passen

Wanneer je naar de winkel komt, vragen we je om van te voren even een afspraak te maken. Zo kunnen wij zorgen dat we iedereen goed maar vooral veilig kunnen helpen. Wil je alleen lekker rondkijken is dat zeker mogelijk ook zonder afspraak kan dat, maar je hebt kans dat je even moet wachten.

Om de toeloop te coordineren willen we je vragen om van te voren even een afspraak in te plannen met een van onze experts

Bel mail of chat met ons om een afspraak in te plannen. We zullen zo veel mogelijk van je wensen van te voren doornemen zodat een bezoek doelgericht en veilig zal verlopen. Mocht je zonder afspraak langs komen, is de kans groot dat we je vragen buiten te wachten tot er een tijdvak beschikbaar is.

Wij controleren de afstand van 1,5m actief en spreken mensen erop aan wanneer dit niet in acht gehouden wordt. Uiteraard mag je ons daar anders om ook in aanspreken

Op die manier houden we het voor zo veel mogelijk mensen mogelijk om goed geadviseerd en met de mooiste spullen, het water op te gaan.

Sociaal en gezellig, dat is hoe we het liefst met onze klanten om gaan. In de winkel zal dit helaas een iets soberdere invulling krijgen.

Helaas, hierdoor zijn zaken als handen schudden er niet meer bij. Een gezellige kop koffie blijft ons streven, maar doordat we beperkt zijn in het aantal klanten dat we gelijktijdig kunnen helpen kan het zijn dat de klok een rol van betekenis gaat spelen. Samen maken we er het beste van.

Feestdagen

Nieuwjaarsdag Gesloten
Goede vrijdag 9:00 - 18:00
1e Paasdag Gesloten
2e Paasdag 10:00 - 17:00
Koningsdag Gesloten
Hemelvaartsdag Gesloten
Bevrijdingsdag 9:00 - 18:00
1e Pinksterdag Gesloten
2e Pinksterdag 10:00 - 17:00
Kerstavond, 24-12 9:00 - 15:00
1e Kerstdag Gesloten
2e Kerstdag Gesloten
Oudejaarsdag Gesloten


X